τα εΝ οΙΚΟ

Προτεραιότητα μας, η Αίγινα! Φυσικά και δεν είμαστε αδιάφοροι σ' αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, στη Χώρα μας, στον Κόσμο και μας επηρεάζουν.

Φυσικά οι Φυσικοί διαλέγουν Αίγινα!

eefaegina

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ,17-20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016 με την ευγενή συμπαράσταση του Αντιπεριφερειάρχη  κ. Τ. Χατζηπέρου , του Δήμου Αίγινας και του ΓΕΛ.

Η μεγαλύτερη επιστημονική ένωση της ΕΛΛΑΔΑΣ, η ΕΕΦ (eef.gr) ,η οποία είναι μεγαλύτερη από τις αντίστοιχες των ιατρών ,δικηγόρων και μαθηματικών, επέλεξε την Αίγινα για το 16ο πανελλήνιο συνέδριό της.

Το συνέδριο της ΕΕΦ συσπειρώνει επιστήμονες από  όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, φοιτητές και μαθητές. Πλέον των 1.000 συνέδρων θα κατακλύσουν το νησί μας, γεγονός το οποίο χρήζει ιδιαίτερων χειρισμών καθότι δημιουργούνται άριστες προυποθέσεις προβολής ,τουρισμού και οικονομικής ανάπτυξης.

Η σημαντικότητα του γεγονότος αναδεικνύεται από το γεγονός ότι εμπλέκονται περισσότεροι από 10 επαγγελματικοί κλάδοι στην εξυπηρέτηση 1000 και πλέον ατόμων.

Θα υπάρξουν εκδηλώσεις και για τους πολίτες με ενδιαφέροντα θέματα στο ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ. Το Σάββατο βράδυ στο Τιτίνα η φετινή πετυχημένη θεατρική παράσταση του ηθοποιού Γιώργου Κοτανίδη. Ταυτόχρονα στη διάρκεια του συνεδρίου θα γίνουν στο ΓΕΛ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ για τους μαθητές της Αίγινας μαζί με τους μαθητές της υπόλοιπης Ελλάδας. Η περσινή δηλαδή Φυσική Μαγεύει. Επίσης ομιλίες από διάσημους αστροφυσικούς, όπως του κ.Κριμιζή στο σινέ Τιτίνα που ενδιαφέρουν τον επιστημονικό κόσμο της Αίγινας και τους υπόλοιπους πολίτες με αντίστοιχα ενδιαφέροντα!

Με την ευκαιρία αυτή ας δείξουμε όλοι τον καλύτερο εαυτό μας  καθότι πάνω από τους μισούς καλεσμένους έχουν δηλώσει ότι θα έλθουν για πρώτη φορά στην Αίγινα. Έτσι μας δίνεται μία θαυμάσια ευκαιρία να την προβάλουμε. Να σημειώσω ότι ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ-ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ  είναι μία μορφή τουρισμού, την οποίαν επιδιώκουν όλοι οι Δημοτικοί και τοπικοί παράγοντες, δεδομένου ότι προσελκύει άτομα υψηλού μορφωτικού και κοινωνικού επιπέδου, των οποίων η γνώμη διαμορφώνει εντυπώσεις και έχει πολλαπλάσια ισχύ για τη διαφήμιση του νησιού.

Ας προσπαθήσουμε ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ να ανταπεξέλθουμε σε αυτό το τόσο σημαντικό επιστημονικό γεγονός και ας φιλοδοξήσουμε να προσελκύσουμε τέτοιες επιτυχημένες δράσεις και στο μέλλον.

 

Τούλα Ζορμπά

Μέλος της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου
Βαγία Αίγινα.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Καταχωρήστε την επόμενη Δράση σας!

«

June 2018

»
Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Γράψτε το email σας για να λαμβάνετε νέα και αναρτήσεις.

Μαζί με 2.305 ακόμα followers

Twitter Updates

Αρέσει σε %d bloggers: