τα εΝ οΙΚΟ

Προτεραιότητα μας, η Αίγινα! Φυσικά και δεν είμαστε αδιάφοροι σ' αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, στη Χώρα μας, στον Κόσμο και μας επηρεάζουν.

Συγχαρητήρια κύριε Δήμαρχε!

Μέσω της νέας επιχορήγησης  -που κάποιοι εξασφάλισαν (σσ Αρβανιτόπουλος) από το Υπουργείο Ανάπτυξης και τον Υπ. Κώστα Χατζηδάκη- ο Δήμος της Αίγινας επιχορηγείται με το απίστευτο ποσό των 5.000.000€ για την «Υδροδότηση Αίγινας με υδροφόρα πλοία». Ακριβώς έτσι το γράφει η αιτιολογία του υπ. αριθμ. 31095/ΔΕ-2697/15-7-2013 εγγράφου του ΥΠΑΝ.

Για πρώτη φορά – τουλάχιστον εγώ – βλέπω μια τέτοια επιχορήγηση! Τους ευχαριστούμε φυσικά, αλλά τα ερωτηματικά που εγείρονται είναι αρκετά.

Στην πρόσκληση του κατεπείγοντος Δημοτικού Συμβουλίου για την αποδοχή των χρημάτων και τις (επιτέλους) καθυστερημένες κατά 7 μήνες, συμβάσεις για την μεταφορά του νερού, παρακαλώ πολύ προσοχή στην λέξη «μεταφορά», το κόστος είναι 3.500.000€ για το 2013! Που θα πάει το υπόλοιπο 1.5εκ€; Γιατί το ΥΠΑΝ μιλάει για την «υδροδότηση» και ο Δήμος Αίγινας για την «μεταφορά»; Πως ο Δήμος Αίγινας παίρνει 1,5εκ€ παραπάνω;  Είναι τόσο το ποσό ή είναι μεγαλύτερο; Τι ξέρει το ΥΠΑΝ που δεν γνωρίζουν οι Αιγινήτες;

Πως εξασφαλίζονται τέτοια τεράστια ποσά για την «καταβόθρα» της ύδρευσης και τα αυτοκίνητα του Δήμου είναι χαλασμένα ή δεν έχουν πετρέλαιο για να κινηθούν, με συνέπεια οι τομείς της καθαριότητας και του τεχνικού κομματιού της ύδρευσης να μην μπορούν να δουλέψουν; Γιατί είναι απλήρωτοι οι προμηθευτές του Δήμου; Γιατί δεν φτιάχτηκαν τα τεύχη δημοπράτησης του υποθαλάσσιου αγωγού; Γιατί η λέξη «οδοποιία» σας είναι άγνωστη; Γιατί τα χορτάρια ένθεν και ένθεν των δρόμων τους έχουν στενέψει; Γιατί οι παραλίες του νησιού είναι μέσα στη βρώμα; Γιατί οι παιδικές χαρές και οι κοινόχρηστοι χώροι είναι παρατημένοι; Γιατί δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα οι επισκευές του Κυβερνείου; Γιατί το κλειστό γυμναστήριο δεν το έχετε προχωρήσει; Και πολλά άλλα ακόμα γιατί…

Κύριε Δήμαρχε συγχαρητήρια! Έχετε εισπράξει τα περισσότερα χρήματα από επιχορηγήσεις από οποιονδήποτε άλλον συνάδελφο σας τα τελευταία χρόνια. Αποδείξτε μας ότι ξέρετε  – αν και αργά-  να τα διαχειριστείτε!

ypesnero

Advertisements

One comment on “Συγχαρητήρια κύριε Δήμαρχε!

  1. xeniaioa
    25/07/2013

    χαχαχαχα…. θα το θέλουν για καφέδες

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Καταχωρήστε την επόμενη Δράση σας!

«

March 2018

»
Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
25 26 27 28 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Γράψτε το email σας για να λαμβάνετε νέα και αναρτήσεις.

Μαζί με 2.305 ακόμα followers

Twitter Updates

Αρέσει σε %d bloggers: